Source: Revista Ciência Agronômica. Unidade: ESALQ
Subjects: TOMATE, SISTEMA VASOMOTOR, ÓPTICA, LASER, MATURAÇÃO VEGETAL, REDES NEURAIS
ABNT
SILVA, Thainara Rebelo da et al. Comparing quality parameters obtained using destructive and optical methods in grading tomatoes. Revista Ciência Agronômica, v. 52, n. 3, p. 1-10, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.5935/1806-6690.20210066. Acesso em: 28 abr. 2024.APA
Silva, T. R. da, Costa, A. G., Paes, J. L., Oliveira, M. V. M. de, & Pinto, F. de A. de C. (2021). Comparing quality parameters obtained using destructive and optical methods in grading tomatoes. Revista Ciência Agronômica, 52( 3), 1-10. doi:10.5935/1806-6690.20210066NLM
Silva TR da, Costa AG, Paes JL, Oliveira MVM de, Pinto F de A de C. Comparing quality parameters obtained using destructive and optical methods in grading tomatoes [Internet]. Revista Ciência Agronômica. 2021 ; 52( 3): 1-10.[citado 2024 abr. 28 ] Available from: https://doi.org/10.5935/1806-6690.20210066Vancouver
Silva TR da, Costa AG, Paes JL, Oliveira MVM de, Pinto F de A de C. Comparing quality parameters obtained using destructive and optical methods in grading tomatoes [Internet]. Revista Ciência Agronômica. 2021 ; 52( 3): 1-10.[citado 2024 abr. 28 ] Available from: https://doi.org/10.5935/1806-6690.20210066